Kuljetukset

Vainajan kuljetus

Vainajan kuljettamisesta sairaalasta tai kotoa siunaus-, hautaus- tai tuhkauspaikkaan vastaa hautaustoimisto. Kuljetus tapahtuu omaisten ja hautaustoimiston sopimana ajankohtana ja siihen voivat omaiset halutessaan lähteä mukaan. Hoidamme myös vainajan arkkuunhuollon, pukemisen ja siistimisen. 

 

Hoidamme kaikki hautauksiin liittyvät vainajan kuljetukset kotimaassa ja ulkomailla. Huolehdimme myös ulkomailla kuolleen kotiuttamiseen liittyvistä järjestelyistä.

Hautausautokalusto

Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen hautausautokalusto, joka mahdollistaa erilaisten hautauskuljetusten ja siirtojen järjestämisen. Ladattavalla Pacifica hybrid -hautausautollamme pystymme ajamaan lähialueen siirto- ja saattoajot pelkällä sähköllä ilman CO2-päästöjä. Pacificalla onnistuu myös ylileveiden ja erikoisarkkujen saatto ongelmitta. Lancia Voyager -hautausautossa lähiomainen voi kulkea vainajan viimeisen matkan arkun rinnalla istuen.

Memoria ikoni Memoria sovellus

Memoria ikoni Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä ›
Memoria ikoni
Memoria ikoni Aloita suunnittelu ›