Hautajaisten suunnittelu

Hetki aikaa toiveille

Hautajaisten suunnittelun voi aloittaa heti läheisen kuoltua. Osa meistä miettii yksityiskohtia hyvinkin tarkkaan, toisilla voi olla mielessä vain yksi tietty toive. Joskus on tärkeää kirjata toiveet ylös ja ilmaista ne omaisille etukäteen

Olemme koonneet tähän alle suosituimpia tuotteita ja lisäpalveluitamme. Voit suunnitella alla olevalla valintalaskurilla erilaisia kokonaisuuksia ja pyytää niistä helposti tarjouksen meiltä. Laajempaan tuotevalikoimaan voit tutustua hautauspalvelut osiossa. Ota meihin yhteyttä – autamme sinua valinnoissa sekä kaikissa hautajaisiin liittyvissä käytännön järjestelyissä.

Läheisen kuollessa kotiin voit ottaa yhteyttä hätäkeskukseen tai paikkakunnan poliisiin. He tilaavat vainajan kuljetuksen, opastavat ja auttavat.

Läheisen kuollessa sairaalaan osaston henkilökunta siirtää vainajan sairaalan ruumishuoneelle. Omaiset voivat noutaa vainajan vaatteet ja arvoesineet osastolta ja käydä katsomassa vainajaa henkilökunnan opastamana.

Läheisen kuollessa hoitokotiin tulee lääkärin aina todeta kuolema. Jos lääkäri ei ole paikalla, henkilökunta tilaa vainajan kuljetuksen terveyskeskuksen päivystykseen kuolleeksi toteamista varten. 

Hautajaisjärjestelyt voi aloittaa heti läheisen kuoltua. Kun saamme tietyt järjestelyt alkuun, voit rauhassa miettiä vainajan sekä omaisten toiveiden mukaisia yksityiskohtia.

Alla olevalla valintalaskurilla voit kokeille tällä sivulla nopeasti erilaisia kokonaisuuksia.

Voit myös suunnitella hautajaiset kokonaisuudessaan helposti omassa rauhassa kotona, uudella verkkopalvelullamme.


Hautajaisten kustannukset

Meiltä löydät kaikkiin hintaluokkiin sopivia vaihtoehtoja ja palveluita. Hautajaiset kuluineen maksetaan aina ensisijaisesti vainajan varoista. Hautajaisten ennakkosuunnittelu on maksutonta. Meiltä saat aina mukaasi selkeän tarjouksen tai tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan valittujen tuotteiden ja palveluiden hinnat.