Hautajaisten suunnittelu

Hetki aikaa toiveille

Hautajaisten suunnittelun voi aloittaa heti läheisen kuoltua. Osa meistä miettii yksityiskohtia hyvinkin tarkkaan, toisilla voi olla mielessä vain yksi tietty toive. Joskus on tärkeää kirjata toiveet ylös ja ilmaista ne omaisille etukäteen

Voit saapua toimistollemme tai suunnittele hautajaiset halutessasi omassa rauhassa, vaikka kotonasi.
Uuden Memoria-verkkopalvelun kautta suunnittelet hautajaiset helposti. Olemme tämän jälkeen yhteydessä Teihin ja käymme suunnitelmanne läpi yksityiskohtaisesti. Laajempaan tuotevalikoimaan voit tutustua hautauspalvelut osiossa. Ota meihin yhteyttä – autamme sinua valinnoissa sekä kaikissa hautajaisiin liittyvissä käytännön järjestelyissä.

Läheisen kuollessa kotiin voit ottaa yhteyttä hätäkeskukseen tai paikkakunnan poliisiin. He tilaavat vainajan kuljetuksen, opastavat ja auttavat.

Läheisen kuollessa sairaalaan osaston henkilökunta siirtää vainajan sairaalan ruumishuoneelle. Omaiset voivat noutaa vainajan vaatteet ja arvoesineet osastolta ja käydä katsomassa vainajaa henkilökunnan opastamana.

Läheisen kuollessa hoitokotiin tulee lääkärin aina todeta kuolema. Jos lääkäri ei ole paikalla, henkilökunta tilaa vainajan kuljetuksen terveyskeskuksen päivystykseen kuolleeksi toteamista varten. 

Hautajaisjärjestelyt voi aloittaa heti läheisen kuoltua. Kun saamme tietyt järjestelyt alkuun, voit rauhassa miettiä vainajan sekä omaisten toiveiden mukaisia yksityiskohtia.

Voit tulla toimistollemme, soittaa, olla yhteydessä sähköpostilla tai suunnitella hautajaiset kokonaisuudessaan helposti myös omassa rauhassa kotona, uudella verkkopalvelullamme.

Memoria ikoni Memoria sovellus

Memoria ikoni Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä ›

Hautajaisten kustannukset

Meiltä löydät kaikkiin hintaluokkiin sopivia vaihtoehtoja ja palveluita. Hautajaiset kuluineen maksetaan aina ensisijaisesti vainajan varoista. Hautajaisten ennakkosuunnittelu on maksutonta. Meiltä saat aina mukaasi selkeän tarjouksen tai tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan valittujen tuotteiden ja palveluiden hinnat.

Memoria ikoni Aloita suunnittelu ›