Info ja yhteys

Perheyrityksemme ammattitaito apunasi Kuopiossa ja Siilinjärvellä

Kuulumme koko Suomen kattavaan yksityisten hautaustoimistojen Memoria-yhteistyöverkostoon, jonka jäseniä yhdistää perheyrittäjyys sekä sukupolvien mittaan kertynyt kokemus.

Palvelemme Kuopiossa ja Siilinjärvellä.

Avarassa ja valoisassa Kuopion liikkeessämme on nähtävillä kattava valikoima arkkuja, uurnia ja koristeita. Voimme aloittaa hautajaisjärjestelyt yhdellä yhteydenotolla, Teidän ei välttämättä tarvitse tulla liikkeeseemme paikan päälle.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai viereisellä lomakkeella.


Yhteystiedot

Kuopion Hautaustoimisto Oy Niiranen

Savonkatu 24, 70110 Kuopio
Puh. 017 261 3686
Myös iltaisin ja viikonloppuisin
kuopion@hautaustoimistoniiranen.fi

Olemme avoinna arkipäivisin kello 9-16.00 muina aikoina sopimuksen mukaan.

  Tiina Rautiainen
  Yrittäjä, toimitusjohtaja
  Jaakko Rautiainen
  Yrittäjä

  Perheyrityksen tarina

  Aleksanteri Niiranen syntyi Karjalassa Salmin kylässä vuonna 1927. Evakkona hän päätyi puusepän oppipojaksi Kiteelle, jossa oppi huonekalujen sekä arkkujen valmistuksen taidon.

  1950-luvun alkupuolella Aleksanteri Niiranen ja hänen puolisonsa Sirkka hankkivat pesämunaa yritystoiminnan aloittamiseksi keräämällä muurahaisten munia, joita he myivät kuivattuna mm. apteekkiin, saaden 4–9 markkaa kilolta. Vihdoin vuonna 1953 pariskunta Niiranen perusti Karttulaan Niirasen hautaustoimiston, jonka yhteydessä toimi myös huonekaluliike. Kuopioon yritys siirtyi vuonna 1968 ja yrityksen nimi muuttui Kuopion Hautaustoimistoksi.

  Aleksanteri ja Sirkka Niirasen elämäntyötä jatkoivat heidän tyttärensä Lea ja Terttu. Yhdessä sisarukset jatkoivat liikkeen pitämistä parinkymmenen vuoden ajan. Lean poismentyä Terttu jäi jatkamaan toimiston pyörittämistä.

  Tertun tytär Tiina opiskeli ukkinsa Aleksanterin tapaan kädentaitoja. Tiina valmistui puusepäksi ja myöhemmin keramiikka- ja lasimuotoilijaksi. Koulujen loputtua hän alkoi kiinnostua enemmän perheyrityksestä, jonka toimintaa oli lapsesta asti seurannut sivusta. Tertun yli 25-vuoden kokemus hautausalasta alkoi siirtyä seuraavalle sukupolvelle, kun Tiina astui äitinsä oppiin hautaustoimistolle.

  Tänä päivänä yrityksen johdosta vastaa jo kolmannessa sukupolvessa Tiina Rautiainen yhdessä puolisonsa Jaakko Rautiaisen kanssa. He ovat lähteneet uudistamaan ja kehittämään perinteikästä Kuopion Hautaustoimistoa, jotta se vastaisi yhä paremmin omaisten toiveita ja vaatimuksia. Markkinointinimenämme toimii Hautaustoimisto Niiranen.

  Hautaustoimisto Niiranen on tunnettu ortodoksiperinteiden osaajana, sillä Aleksanteri, Lea, Terttu ja Tiina ovat kaikki kastettu ortodoksiseen seurakuntaan.

  Kuopion Hautaustoimisto Niiranen jatkaa toimintaansa surun kohdatessa palvelevana hautaustoimistona nyt jo yli 67 vuoden kokemuksella.

  Kuulumme Memoria-hautaustoimistojen yhteistyöverkostoon

  Memoria on yksityisten hautaustoimistojen omistama koko Suomen kattava yhteistyöverkosto. Sukupolvien aikana kertynyt tieto, ammattitaito ja korkeatasoinen palvelu yhdistää kaikkia Memoria-toimistoja. Jäsenistä suurin osa on jo vuosikymmeniä toimineita, paikallisia perheyrityksiä.

  Tutustu Memoria-hautaustoimistojen verkostoon. Sivustolla on paljon hautajaisten järjestämiseen liittyviä ohjeita. Lisää vinkkejä ja yksityiskohtaista tietoa yksilöllisestä hautaamisesta löydät myös www.hyväthautajaiset.fi sivustolta.

  Kuopion Hautaustoimisto Niiranen jatkaa toimintaansa surun kohdatessa palvelevana hautaustoimistona nyt jo yli 65 vuoden kokemuksella.

  Memoria ikoni Aloita suunnittelu ›