Ennakkosuunnittelu

Ennakkosuunnittelu

Hautausjärjestelyt ovat asioita, joista on usein vaikea puhua ennakkoon, mutta joista monilla ihmisillä on tarve lausua omat toivomuksensa. Omaisille tulee usein yllätyksenä, kuinka nopeasti hautajaisjärjestelyt aloitetaan kuoleman jälkeen.

Järjestelyihin kuuluu monia päätettäviä asioita. Näin minä haluan® on Memoria-hautaustoimistojen oma maksuton hautajaisten ennakkosuunnittelupalvelu, jossa kaikki toiveet ja toimintatavat suunnitellaan ja kirjataan Näin minä haluan® -vihkoseen.

Vihkosen liiteosassa voi antaa omaisille tietoa esim. testamentista, hoitotahdosta ja edunvalvontavaltuutuksesta, pankista, vakuutuksista ja sopimuksista. Omaisuusluettelo helpottaa huomattavasti myös perunkirjoituksen tekemistä. Muistathan kertoa omaisille suunnitelmistasi.

Me avustamme Näin minä haluan® -vihkon täyttämisessä, ja sen voi noutaa veloituksetta Kuopion liikkeestämme.

Memoria ikoni Memoria sovellus

Memoria ikoni Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä ›
Memoria ikoni
Memoria ikoni Aloita suunnittelu ›