Hautauspalvelut

Hautajaiset ovat
tärkeä osa surutyötä

Omaisen kuoltua läheisten hoidettavaksi jää käytännön asioita. Vaikka mieli on raskas, hautajaisten järjestämisen ei tarvitse olla. Me autamme ja neuvomme kaikissa järjestelyissä heti läheisen kuoleman jälkeen.

Arvona ekologisuus

Meille on tärkeää tarjota lähellä ja luonnonmukaisesti tuotettuja palveluja. Olemme huomioineet ekologisuuden kaikessa toiminnassamme, aina arkkuvalikoimaista vähäpäästöisiin hautausautoihimme. Samaa ajatusmaailmaa edustavat myös yhteistyökumppanimme.

Meiltä saat kaikki hautaukseen liittyvät palvelut vainajan kuljetuksesta perunkirjoitukseen. Hoidamme kaikki järjestelyt pienintäkin yksityiskohtaa myöten vuosikymmenten kokemuksella, kunnioittaen vainajan ja omaisten toivomuksia. Halutessasi yksityiskohtaista tietoa hautajaisten järjestelystä, hautauskulttuurista tai hautajaisissa vieraana olemisesta tutustu hyväthautajaiset.fi sivustoon.

Hautajaisten kustannukset

Meiltä löydät kaikkiin hintaluokkiin sopivia vaihtoehtoja ja palveluita. Hautajaiset kuluineen maksetaan aina ensisijaisesti vainajan varoista. Hautajaisten ennakkosuunnittelu on maksutonta. Meiltä saat aina mukaasi selkeän tarjouksen tai tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan valittujen tuotteiden ja palveluiden hinnat.

Kuulumme Memoria-hautaustoimistojen yhteistyöverkostoon

Memoria on yksityisten hautaustoimistojen omistama koko Suomen kattava yhteistyöverkosto. Sukupolvien aikana kertynyt tieto, ammattitaito ja korkeatasoinen palvelu yhdistää kaikkia Memoria-toimistoja. Jäsenistä suurin osa on jo vuosikymmeniä toimineita, paikallisia perheyrityksiä.

Tutustu Memoria-hautaustoimistojen verkostoon. Sivustolla on paljon hautajaisten järjestämiseen liittyviä ohjeita. Lisää vinkkejä ja yksityiskohtaista tietoa yksilöllisestä hautaamisesta löydät myös www.hyväthautajaiset.fi sivustolta.

Kuopion Hautaustoimisto Niiranen jatkaa toimintaansa surun kohdatessa palvelevana hautaustoimistona nyt jo yli 65 vuoden kokemuksella.

Memoria ikoni Aloita suunnittelu ›