Ekologinen hautaus

Ekologinen hautaus

Oletko kiinnostunut luonnonmukaisista ja ekologisista tuotteista ja palveluista? Järkevästi lähellä tuotettu ja paikallisista raaka-aineista valmistettu kotimainen tuote jättää oikeasti pienen hiilijalanjäljen.

Vainajan siirrot toimitamme nykyaikaisilla ja vähäpäästöisillä hautausautoillamme. Käytössämme on esimerkiksi ladattava hybridi – hautausauto jolla vainajan paikalliskuljetukset hoituvat pelkällä sähköllä. Eko-arkku -tuoteperhe, kukkalaitteiden maatuvat sidontapohjat sekä yhteistyökumppaneidemme paikalliset ja kotimaiset raaka-aineet mahdollistavat kokonaisvaltaisesti ekologisen hautauksen järjestämisen kauttamme.

Yhteistyökumppanimme SHT-tukku tarjoaa vastuullisesti valmistettuja arkkuja ja uurnia. Lue SHT-tukun ajatuksia ekologisesta hautaamisesta täältä.

Memoria ikoni Memoria sovellus

Memoria ikoni Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä ›
Memoria ikoni
Memoria ikoni Aloita suunnittelu ›