Arkut ja uurnat

Arkut ja uurnat

Suomessa kaikki vainajat saatetaan lain mukaan viimeiselle matkalleen arkussa – hautaan tai tuhkaukseen. Siksi hautajaisten järjestely alkaa monesti arkun valinnalla. Ajatuksella valittu arkku kunnioittaa vainajaa ja hänen ainutkertaista elämää. Tuhkahautaukseen valitaan arkun lisäksi uurna.

Kuopion liikkeessämme on nähtävillä kattava valikoima SHT-tukun arkkuja ja uurnia. Mallistoomme sisältyy jalopuisia ja kangasverhoiltuja arkkuja sekä erilaisia uurnamalleja ja -vaihtoehtoja. Lisätietoa arkuista saat liikkeestämme sekä tutustumalla arkkuvalmistajien
kotisivuihin. Myös muiden pienempien valmistajien tuotteita on saatavana kauttamme.

Jalopuuarkut

Jalopuuarkkujen materiaaleina käytetään kotimaista honkaa ja koivua, tervaleppää ja amerikkalaista punatammea. Ammattitaitoisten puuseppien käsissä syntyvästä mallistosta löytyy selkeän yksinkertaista linjaa sekä koristeltuja vaihtoehtoja.


Verhoillut arkut

Kauttamme saatavien arkkujen verhoilussa käytetään maatuvia kankaita. Taitavien ammattitaitoisten verhoilijoiden käsissä syntyvät myös erikoiskankailla verhoillut mallit, joiden värisävyissä on runsaasti valinnan varaa.


Uurnat

Tuhkahautausta varten valitaan uurna arkun lisäksi. Uurnavalikoimamme on laaja. Materiaaleja, värejä ja muotoiluja on monia. Käytetyin materiaali on puu, mutta myös verhoillut sekä metallista tai luonnonsavesta valmistetut uurnat ovat pysyvä osa valikoimaamme.

Pelkistetty ja edullinen

Kangas valkoinen arkku ja Vanu-uurna

alk. 1168 €

Hillitty ja rauhallinen

7V Valonsäde ja H-20 valkokuulto-uurna

Alk. 1568 €

Perinteikäs

n:o 2. Täyssäde

alk. 1648€

Lämminhenkinen pellava

Vilja ja Vilja-uurna

alk. 2078€

Tyylikäs ja arvokas

H-44 Punahonka

alk. 2198€

Pakettiesimerkit

Kokosimme viisi valmista pakettia suosituista arkuistamme. Paketoidut hinnat sisältävät aina kuvassa olevat tuotteet sekä alla olevat palvelut:

  • Asiantuntevan palvelun
  • Kaikkien hautaukseen liittyvien järjestelyiden hoitamisen
  • Puuvillaisen vaatetuksen ja sukat
  • Vainajan arkkuunhuollon kahden henkilön saattamana
  • Vainajan kuljetuksen Kuopion alueella sairaalasta kappelille
  • Vainajan rinnalle pienen kukkakimpun
  • Hautausluvan toimittamisen tarvittaville tahoille.

Hinnasto

Arkkumallien hintoihin vaikuttaa arkun valmistusmaa, puulaji, verhoiltavan kankaan laatu, käytettävän puumateriaalin laatu tai alkuperä sekä arkun mahdollinen monimuotoisuus. Tutustu hinnastoomme tai tule katselemaan vaihtoehtoja Kuopion liikkeeseemme henkilökuntamme opastuksella. Meiltä saat aina mukaasi selkeän tarjouksen tai tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan valittujen tuotteiden ja palveluiden hinnat.

Lisätietoa arkun ja uurnan valintaan saat sivustolta www.hyvathautajaiset.fi

Memoria ikoni Memoria sovellus

Memoria ikoni Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä ›
Memoria ikoni
Memoria ikoni Aloita suunnittelu ›