Siunaus- ja muistotilaisuudet

Siunaustilaisuus

Siunaustilaisuudessa vainaja saatetaan viimeiselle matkalle oman uskontokuntansa edellyttämällä tavalla, kunnioittaen hänen omaa vakaumustaan. Pappi siunaa myös seurakuntaan kuulumattoman vainajan hänen omien tai lähiomaisten toivomusten mukaan.
Me hautaustoimistona huolehdimme hautausluvan saamisesta ja sen toimittamisesta tarvittaville tahoille.

Muistotilaisuuden tarjoilut ja ohjelmat

Pitopalvelu tuo muistotilaisuuteen arvokkuutta. Yhteistyökumppanimme Koivumäen Kartano on tunnettu laadukkaasta pitopalvelusta ja ystävällisestä palvelusta. Pitopalvelun voi tilata seurakunnalla järjestettävään muistotilaisuuteen tai varata tilat kartanolta. Kartanolla järjestettävistä muistotilaisuuksista ei veloiteta erillistä tilavuokraa. Voit laskea muistotilaisuuden tarjoilun hinnan kätevällä valintalaskurilla tästä. 

Koivumäen Kartano on tunnetun kauppaneuvos Gust. Raninin sukutila jo viidennessä polvessa. Erityisen ihastuttava vanha Kartano tarjoaa arvokkaan ja rauhallisen miljöön muistotilaisuuden järjestämiseen. Avustamme mielellämme ohjelman suunnittelussa, kysy kauttamme myös musiikkiesiintyjiä.

Memoria ikoni Memoria sovellus

Memoria ikoni Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä ›
Memoria ikoni
Memoria ikoni Aloita suunnittelu ›