Perunkirjoitus

Perunkirjoitusta vuosikymmenten kokemuksella.

Perunkirjoitus on järjestettävä kolmen kuukauden kuluessa perittävän kuolemasta. Olemme perunkirjoitusten kokeneita ammattilaisia ja autamme myös mahdollisissa vakuutusasioissa.

Perunkirjoitusta vuosikymmenten kokemuksella

Perunkirjoitus on järjestettävä kolmen kuukauden kuluessa perittävän kuolemasta.  Olemme perunkirjoitusten kokeneita ammattilaisia ja autamme myös mahdollisissa vakuutusasioissa.

Suomessa perunkirjoitus tehdään jokaisen maassa vakinaisesti asuvan henkilön kuoleman jälkeen. Perunkirjoituksessa selvitetään vainajan kuolinhetken varat ja velat. Perunkirjoituksessa laaditaan perukirja, joka toimitetaan Verohallintoon kuukauden kuluessa perunkirjoituksesta. Perintöverotus perustuu perukirjaan. Kuolinpesän osakkaat ovat vastuussa perunkirjoituksen hoitamisesta. Lataa tästä ohjeemme ja hinnasto perunkirjoitusta varten.

Memoria ikoni Memoria sovellus

Memoria ikoni Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä ›
Memoria ikoni
Memoria ikoni Aloita suunnittelu ›