Hautakivet ja muistomerkit

Hautakivet

Yksilöllinen ja kaunis hautakivi kunnioittaa vainajaa. Kauttamme saat hautakiven kaiverrukset ja laatat, uudet muistomerkit sekä vanhan muistomerkin kunnostus- ja oikaisutyöt.

Tutustu Kivilähteen kattavaan hautakivimallistoon

Hautakiven valinta

Hautakivi tai muistomerkki on kaunis kunnianosoitus kuolleelle läheisellesi. Sen äärellä omaiset voivat käydä muistelemassa yhdessä vietettyjä hetkiä ja laskea kukkasen tai sytyttää kynttilän vainajan muistolle.

Autamme sinua hautajaisten jälkeen sopivan hautakiven tai -muistomerkin valinnassa. Valikoimassamme hautakivien kattaa hautalyhdyt, koristepatsaat, erilaiset muistoesineet, kuten veistokset ja kukat, joilla somistat haudan persoonalliseksi.

Kun hautakivi kaipaa kunnostusta tai kun siihen täytyy lisätä uuden vainajan tiedot, voit tilata meiltä hautakiven puhdistuksen ja uusien kaiverrusten ja kultausten teettämisen.

Hautakivemme valmistaa pohjoissavolainen Kivilähde joka tunnettiin aiemmin Kaavin Kiven nimellä.

Memoria ikoni Memoria sovellus

Memoria ikoni Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä ›
Memoria ikoni
Memoria ikoni Aloita suunnittelu ›