Palvelut

Arkut ja uurnat

Liikkeessämme on nähtävillä kattava valikoima jalopuisia ja kangasverhoiltuja arkkuja sekä erilaisia uurna malleja ja vaihtoehtoja. Voitte tutustua valikoimaamme Arkut ja uurnat -sivullamme.

Kuljetukset

Hoidamme kaikki hautauksiin liittyvät vainajan kuljetukset kotimaassa ja ulkomailla. Huolehdimme myös ulkomailla kuolleen kotiuttamiseen liittyvistä järjestelyistä.

Kysy tarjous!

Kukat, koristelut ja muistamiset

Kauttamme saatte tilattua kaikki siunaus- ja muistotilaisuuden sidontatyöt. Yhteistyökukkakauppamme on kukkapaja Floretta

Auli Rantanen ja Taru Lindroos
Kauppakatu 63, 70110 Kuopio
kukkapaja@floretta.fi
017 281 1655
Toinen myymälämme Kukkasali palvelee osoitteessa Savonkatu 25.
kukkasali@floretta.fi
044 335 6277

Hautaustoimistoltamme löydätte myös hautalyhdyt, muistokylttilät  ja tekstaamme liikkeessämme myös adressit kortit ym.

Muistotilaisuuden tarjoilut ja ohjelmat

Kauttamme saatte tilattua muistotilaisuuteen tarvitsemanne tarjoilun. Meidän pitopalvelusta vastaa Koivumäen Kartano, joka on tunnettu laadukkaasta pitopalvelusta ja ystävällisestä palvelusta.Voitte tilata pitopalvelun seurakunnalla järjestettävään muistotilaisuuteen tai varata tilat kartanolta.

Koivumäen Kartano on tunnetun kauppaneuvos Gust Raninin sukutila jo viidennessä polvessa. Koivumäen Kartanolla järjestettävistä muistotilaisuuksista ei veloiteta erillistä tilavuokraa.  Erityisen ihastuttava, vanha Kartano tarjoaa arvokkaan ja rauhallisen muistotilaisuuden järjestämispaikan. Avustamme mielellämme muistotilaisuuden ohjelman suunnittelussa, kysy meidän kauttamme myös musiikkiesiintyjiä.

Tutustu Koivumäen kartanoon ja muistomenuihin tästä >>

Syksyinen juhlakattaus Koivumäen Kartanossa.

Kuolinilmoitukset, käsiohjelmat ja valokuvaus

Välitämme ilmoitukset kaikkiin lehtiin. Hoidamme myös hautajaisohjelmien painatukset ja avustamme ohjelmien suunnittelussa. Kauttamme saatte tilattua myös valokuvauksen.

Hautakivet ja kaiverrukset

Kauttamme saatte tilattua hautakiven kaiverrukset ja laatat, uudet muistomerkit ja vanhan muistomerkin kunnostus ja oikaisutyöt.

Perunkirjoitus ja vakuutusasiat

Teemme perunkirjoituksia ja autamme teitä myös mahdollisissa vakuutus asioissa.

Erilaiset kulttuurit ja uskontokunnat

Hoidamme kaikkiin uskontokuntiin kuuluvien vainajien hautausjärjestelyt ottaen huomioon kaikki eri kulttuurien toivomukset ja erityispiirteet.

Kotikäynnit

Voitte sopia asiakaspalvelijamme kanssa kotikäynnistä Teille sopivana ajankohtana.

Hautauksen ennakkosopimus

Omiin hautajaisjärjestelyihin voitte vaikuttaa myös itse. Liikkeessämme voitte tehdä hautauksen ennakkosopimuksen, jossa hautaamiseen liittyvät järjestelyt sovitaan valmiiksi.

Meiltä saatavilla myös Näin minä haluan- vihkonen jonka voitte noutaa veloituksetta liikkeestämme. Opastamme tarvittaessa vihkosen täyttämisessä ja eri vaihtoehtojen valinnoissa.

 

Täyden palvelun hautaustoimisto Niiranen

Arkut ja uurnat

Kuljetukset

Kukat, koristelu ja muistamiset

Muistotilaisuuden tarjoilut ja ohjelmat

Hautakivet ja kaiverrukset

Perunkirjoitukset ja vakuutusasiat

Erilaiset kulttuurit ja uskontokunnat

Kotikäynnit

Hautauksen ennakkosopimus