MEMORIA - Elämän palvelua surun kohdatessa

Memoria on yksityisten hautaustoimistojen omistama hautaustoimistojen perhe. Kuopion hautaustoimisto Oy on Memoria perheenjäsen Kuopiossa. Jokainen Memoria-perheliike on täysin riippumaton, itsenäinen yritys, suurin osa on jo vuosikymmeniä toimineita pieniä perheyrityksiä.

Näin minä haluan

Mitä omaisten tulisi tietää hautajaisjärjestelyistäni ja testamentistani Hautausjärjestelyt ovat asioita, joista on usein vaikea puhua ennakkoon, mutta joista monilla ihmisillä on tarve lausua omat toivomuksensa. Hautajaiset halutaan aina järjestää niin kuin hän olisi halunnut ja siksi omaisia helpottaa surun keskellä, kun he tietävät kuinka toimia.

Lähiomaisen kuoltua tilanne on raskas ja sekava, mutta siitä huolimatta on ryhdyttävä hoitamaan käytännönasioita hautausjärjestelyitä, jäämistöä jne. Jokainen voi itse helpottaa läheistensä tuon hetkistä tilannetta kirjaamalla ylös toiveitaan ”Näin minä haluan” -vihkoseen. Me Memoria -hautaustoimistona avustamme teitä vihkon täyttämisessä, voitte noutaa vihkon veloituksetta liikkeestämme.

Memoria-toimistot luottavat sukupolvesta toiseen johtavaan ammattitaitoon ja korkeatasoiseen palveluun, jonka perustana on vainajan ja omaisten täysi kunnioittaminen. Meiltä saatte kaikki hautaukseen liittyvät palvelut, jokaisesta toimistosta voidaan hoitaa myös kukat, pitopalvelu, ohjelma, kaikki aina perunkirjoitukseen saakka joko omana palveluna tai yhteistyökumppaneiden kautta toteutettuna. Vuosikymmenten kokemuksella hoidamme kaikki järjestelyt pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Kuopion hautaustoimisto Oy Niiranen on ainoa Memoria-perheenjäsen Kuopiossa.